Nudler med
Tiger-rejer og Kylling
3-4 pers
Nudler ad libitum
700 gr. Tiger rejer
400 gr. Kylling filet
Frisk ingefær
1 bundt Forårsløg
Chili (efter behov)
Olie
Godt brød.
Tiger rejerne krydres med salt, olieres og steges på
panden.
Kylling fileterne krydres med salt og peber og steges
på panden (ikke for tørt)
Foråsløgene hakkes i ca 5mm
stykker, og vendes 30 sek i olie på panden.
Bland Olie, fint hakket ingefær og chili (at smage sig
frem)
Tigerrejerne pilles.
Kyllingen skæres ud i små stykker på størrelse med
tigerrejerne.
Nudlerne laves og blandes med olie, chili, Ingefær
blandingen.
Herefter vendes forårsløg, kylling og tigerrejer i
nudlerne.
Server Brød til (evt. ciabatta flûtes, der hele ”pensles/smørres” med smør
og drysses med grovt salt,
og så ind i ovnen.