Nudler med Tiger-rejer og Kylling

3-4 pers

Nudler ad libitum

700 gr. Tiger rejer

400 gr. Kylling filet

Frisk ingefær

1 bundt Forårsløg

Chili (efter behov)

Olie

Godt brød.

 

Tiger rejerne krydres med salt, olieres og steges på panden.

Kylling fileterne krydres med salt og peber og steges på panden (ikke for tørt)

Foråsløgene hakkes i ca 5mm stykker, og vendes 30 sek i olie på panden.

Bland Olie, fint hakket ingefær og chili (at smage sig frem)

Tigerrejerne pilles.

Kyllingen skæres ud i små stykker på størrelse med tigerrejerne.

Nudlerne laves og blandes med olie, chili, Ingefær blandingen.

Herefter vendes forårsløg, kylling og tigerrejer i nudlerne.

 

Server Brød til (evt. ciabatta flûtes, der hele ”pensles/smørres” med smør

og drysses med grovt salt, og så ind i ovnen.